Péntek, 2019-10-18, 11:24
Üdvözöllek Vendég | RSS
Nyitólap | Regisztráció | Belépés
Naptár
«  Október 2019  »
HKSzeCsPSzoV
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Belépés
Keresés
Barátaink:
Block title

PWM Modulátor:

 

 

Az egyik legnagyobb és legfontosabb összetevői a jó HHO gázrendszernek a PWM (impulzus szélesség modulátor). Egy kis elektronikus áramkör lakik az EK elektronikus vezérlődobozban, és figyeli az elektromos impulzusok áramlását az egész HHO rendszerben és szabályozza.

Minden HHO generátornak szüksége lesz egy impulzus szélesség modulátorra (PWM), hogy jobban ellenőrizzék a áramerősséget, megakadályozzák a rendszer túlmelegedését, és még több HHO kimenet. A készülék alapja a Stanley Meyer tervezés és használja a saját hűtőventilátort, hűtőbordát a készülék hideg használat közben.

Impulzus szélesség moduláció, egy módja annak, információtovábbítás egy sor impulzusnak. A PWM, mivel érvényes HHO generátorok ellenőrzés egy módja annak nyilvánított energiát egymást követő impulzusok, változó gyakorisággal, hanem egy folyamatosan változó (analóg) jelet.

Ez lehetővé teszi, hogy ellenőrizzék mekkora áramerősség megy át a generátoron és ennek egy nagyon egyszerű módja. Thia képességét tartja a sejt futó hideg üzemi hőmérséklet, és meghosszabbítja az életet a sejtben, miközben növeli a HHO kimenet.

Ez az egyik legfontosabb modulja a HHO rendszernek. Úgy tartja a gáz víz helyes arányát, hogy a motor zökkenőmentesen és hatékonyan működjön a jelenlegi gyors be-és kikapcsolása helyett. Ez megakadályozza, hogy túlmelegedjen a HHO generátor és tartja egy kezelhető hőmérsékleten.

A PWM fontos része az Ön HHO szettjének. Az egésznek oka az, hogy áttér a hidrogén, mint üzemanyag fokozó és optimális teljesítményt hoz ki a motorból.

Mik a fő előnyei?

Hatékonyság. HHO generátor hűvösebben fog futni, mint a hagyományos lineáris teljesítmény erősítő igénylő, lényegesen kisebb hűtőborda tömeg;

Áramerősség-szabályozás. Az ellenőrzés az áramerősség megy a generátor is nagyon könnyű irányítani. Az a képesség, hogy ellenőrizzék a áramerősség tartja a sejt futó hideg üzemi hőmérséklet, és meghosszabbítja az életet a sejtben, miközben növeli a HHO kimenetet.

Műszaki adatok:

Tápfeszültség: 12/24 VDC (jumper kiválasztásának feszültség működés)
Heat Sink: LM324 és P80NF5 mosfet
Load feszültség: 12/24 VDC / 30A max
Output: Ellenőrzött HHO sejtek (impulzus szélesség moduláció)
Tartomány: 0 - 100%

 

HHO EFIE Chip (HEC):

 

A HHO technológia korai napjaiban , sok járműnél nem tudtak, 30%-os üzemanyag-megtakarításnál nagyobb értéket elérni a szigorú paraméterek miatt a számítógépes rendszerek. Ezek az autók elektronikus üzemanyag-befecskendezés a fejlett ECU (motorvezérlő egység az Euro IV és az V. modul) és néhány egyszerűen nem teszi lehetővé üzemanyag javítását bizonyos programozott értékeken túl.

A HHO technológia fejlődésével már, több jármű is képes igénybe venni annak ellenére, hogy ezeket korlátozza az ECU. Az új HHO EFIE Chip (HEC) az egyik legújabb termék a probléma kezelésére és megoldására.

Az új HHO HEC az üzemanyag-megtakarítás lehet akár 30-50%. Ha a hidrogén gáz mint üzemanyag felár, a HEC fogja igazítani üzemanyag-szállító és időzítése optimális hatékonyságát. Amikor a HHO gáz van tiltva, a HEC automatikusan újra állítsa, és kapcsolja a rendkívül hatékony, nem HHO bővített térképek.

Mi az a HEC - HHO EFIE Chip?

A HEC egy chip, egy 200 MHz-es mikroprocesszor, azt hasznosítja a nagy sebességű soros bemeneti / kimeneti való közvetlen kommunikációt az ECU-át az OBD-II port Azt speciálisan kifejlesztett és hangolt az igényeinek HHO generátor felszerelt járművek. A HEC dinamikus - ami azt jelenti, a HEC meg fogja vizsgálni az oxigén szintje a kipufogó, valamint a motor fordulatszámát és terhelését, a beszívott levegő hőmérsékletét és mennyiségét, és sok más változók határozzák meg a leghatékonyabb üzemanyag-szállítás mértéke és időzítése akár 256 különböző terhelési pontokat.

Amikor a HHO mint üzemanyag felár, a HEC fogja igazítani üzemanyag-szállító és időzítése optimális hatékonyságot. Amikor HHO le van tiltva, a HEC automatikusan újra állítsa, és kapcsolja a rendkívül hatékony, nem HHO nagyobb térképeket.

A HEC egy jármű specifikus, egyedi programozott 20MHz Mikrokontroller. Ez használ a nagy sebességű soros bemeneti / kimeneti való közvetlen kommunikációt az ECU-át az OBD-II port.

A HEC kompatibilis gyári felszerelt Turbo / Superchargers, dízelmotorok, Flex-Fuel, és HHO kiegészítő rendszerek. Ez nem kompatibilis a hibrid motorokról, propán vagy földgáz.

Hogyan HHO EFIE Chip (HEC) működik?

Belül minden ECU van egy háromdimenziós táblázatot az értékek úgynevezett Map. Ez a táblázat mutatja be az üzemanyag-befecskendezők pontosan, hogy mennyi üzemanyagot szállít alapján az aktuális levegő hőmérséklet, sűrűség, a motor fordulatszámát, fojtószelep helyzetét, és egyéb tényezők.

A gyár, a térkép általános és célja, hogy lassú, meg nem meglepetés stílusú vezetés, amely megfelel széles vezetők. Különösen tudatlan az előnyeit HHO rendszerek képesek égetni az üzemanyag egy sokkal nagyobb levegő üzemanyag keverék aránya, mint máskor.

HHO EFIE Chip kijavítja ezt a problémát azáltal, hogy egy előre programozott és nagyon hangolt térkép az ECU hivatkozni. A hangolt térkép tartalmaz egy sor olyan változók, amelyek közvetlenül lehetővé teszi a jobb üzemanyag-hatékonyság. Amikor az ECU megpróbálja olvasni speciális gyári beállításokat, a Flash Chip foltok a gyári értéket egyet a hangolt térkép.

Így, amikor a HEC Chip felismeri HHO rendszer működik, alkatrészek a gyár Map ideiglenesen helyett jobb változók a hangolt Maps. Ez a technika biztonságos felszabadítja a motor azon képességét, hogy kevesebb üzemanyagot fogyasztanak, és nem érvénytelenítik a garanciát.

És igen, ez könnyen eltávolítható, és visszaállítja a számítógépet a gyári beállításokat, ha szükséges.

Telepítés?

Egyszerűen keresse meg az OBD-II port, csatlakoztassa a HEC Chip négy vezeték mögött található a kikötő, és kész. Hozd a jármű-ig üzemi hőmérsékletet, majd nyomja meg a reset gombot a üzemanyag-megtakarítás.

Mi a különbség a normál Chips és a HEC?

A HEC sokkal gyorsabb, mint a rendszeres Chip, ami azt jelenti, gyorsabb és következetesebb nyereséget. A HEC is sport több memóriát, mint a hagyományos Chip, így képesek vagyunk, hogy több HHO konkrét kódolás


További információ

A HEC Chips nem működnek a hibridek, propán-, sem a földgáz járműveket. Minden egység készen áll a telepítésre per a mellékelt utasításokat.

A HEC kompatibilis gyári felszerelt Turbo / Superchargers, dízelmotorok, Flex-Fuel, és HHO kiegészítő rendszerek.

Ez a dinamikus új HEC CHIP úgy tervezték, kifejezetten használható járművek HHO generátorok, hogy mentse még több üzemanyag és a nagyobb teljesítmény választ!

- Nincs szükség semmilyen vezérlőkre;

- Könnyű bekötni - gyors kapcsolódás;

- Nem szükséges kiigazításokat elvégezni, automatikusan beállítja magát;

- Csatolja a kábelköteg a hátsó OBD2 portra

Egyszerű telepítés, könnyen követhető utasítások, csatlakozik a hátsó OBII adatkapcsolati csatlakozó, csak 4 vezeték.

 

MAP / MAF szenzor:

                                       

A MAP / MAF szenzor erősítőre csak akkor van szükség ha a teherautó 2006-os évjáratú  és vagy fiatalabb motorok esetében. Az  EURO 4 és 5-ös motoroknak kell ez MAF / MAP elektronikai kit.

 

Elektrolit:

Elektrolit. Kálium-hidroxid KOH - 98%-os tisztaságú, 500 g

Az elektrolit azért fontos, mert a hidrogén generátorok használata során fenntartja a feszültséget, és áramoltatja az elektromos áramot a lemezek között.

Tiszta víz ritka. A legtöbb víz tartalmaz ásványi anyagokat, melyek vezetők. Minél több az ásványi anyag, annál jobb lesz magatartást. De amikor a mi hidrogén-generátorukról beszélünk, akkor minimálisra kell csökkenteni vagy megszüntetni szennyeződéseket a vízben, hogy ne szennyezzék az elektróda felületét és ne állítsa le a kémiai folyamatot az elektrolízist.

A legjobb elektrolit a HHO a Kálium-hidroxid - KOH:

- Ez termel a legtöbb HHO gázt, mint más típusú elektrolit;

- Elektródák tiszták maradnak - nem képződik üledék elektrolit;

- Csökkenti a fagypont a vízben.

Műszaki osztály 98% - Ez az a nagy tisztaságú Kálium-hidroxid sullpied az ipari szabvány pehely formában. A 98%-os tisztaságú a legmagasabb elérhető kálium-hidroxid.

Kiszerelés - 500 g - elegendő két év használat.

 

LCD kijelző:

- Jól látható LCD könnyen olvasható
- Könnyű telepítés
A pontos fedélzeti ampermérő a legegyszerűbb módja annak, hogy ellenőrizze az aktuális a HHO rendszer.

Ez a termék teljesen új, nem használt, és eredeti csomagolásban.
Panel Meter adatok:

     Kijelző típus: 7 részes, 3-1/2 számjegy
     Kijelző szín: kék
     Teljesítmény tartomány: DC 5V - 15V DC
     Áramtartomány: DC 0-19.99A
     Pontosság: ± 0,2% Felbontás: 0.001A vagy 0.01A
     Jel polaritás: automatikus, mínuszjel kijelző
     Átváltási árfolyam: 2-3 mérés másodpercenként
     Méretek: 72 x 36 x 30mm
     Tartalmazza: ampermérő, sönt, 4-vezetékes csatlakozás sertés
     Megjegyzés: szerelt műszer kell csatlakoztatni az áramforráshoz működés érdekében.

 

Vízszint jelző:

A "Water Level Control System"  jelzőlámpa mutatja , ha a vízszint a száraz sejtekben túl alacsony, és leállítja a HHO gáztermelés.

Hogyan működik a "Water Level Control System"?

A víztartály telepítése, a vízszint kapcsoló, ami küld egy elektromos jelet, amikor a víz szintje alá esik egy bizonyos szintnek. Ez az elektromos jel a riasztás jelzőfény. Egy 5 pólusú relét is küldött az építtető, hogy a HHO rendszer kikapcsoljon.
A figyelmeztető lámpa van elhelyezve
a jármű  belsejében , amit azonnal látni, ha a víz szintje túl alacsony. Most már nincs szükség, hogy ellenőrizze a vízszintet.
A HHO generátor rendszer stabil marad.

 

Lambda szonda adapter:

Lambda Sonden Extender (Adapter)

 

Izopropil alkohol:

Izopropil alkohol a kiegészítője a HHO téliesített rendszernek mely megakadályozza a fagyást a desztillált vízben.

 1L desztillált vízhez
15-25% izopropil elegendő a fagypont alatti hőmérsékletben.

Az alkohol oldószer a zsírok, gyanták, festékek, tinták, stb  háztartási zsírtalanítására és tisztítására, ezeknek természetes terméke.
Az oldószer, kristályosodás adalékanyaga a fagyállónak, ablakmosó folyadéknak.

 

A csere vagy második tároló. További tartály akkor kell, ha a jármű igényel esetleg több beszívott levegőt. Ez lehet pl. a helyzet a nagy V8-as motorral, hogy kompenzálja a nyomást.

 

 

A bal oldali menüben megtalálja a megtakarítás számítását segítő táblázatot.

Töltse le és számoljon, mi mindenre költhetné év végén a megtakarítását.

 

http://www.hhogas.hu/hhogas

 

 

Copyright MyCorp © 2019Szeretnék ingyenes honlapot a uCoz rendszerben